LED-lamper og -lykter

Outwell Carnelian lyslanterne

I sommer var vi på campingtur med campingvognen vår igjen. En nydelig sommerferie i Norge med temperaturer man vanligvis må reise et stykke sørover for å få oppleve. Vi kunne sitte ute til langt på kveld og nyte skumring og kveld i forteltet.

I den forbindelse vil jeg fremheve hvor fornøyd vi er med en anskaffelse vi gjorde i forkant av ferien. LED lampene som vi bruker i forteltet er helt fantastisk. Vi kjøpte Outwell Carnelian Lyslanterne og har brukt den så og si hver dag i sommer. Den kan stå på bordet eller henges opp i taket. Den har tre styrker samt “blinke-lys”. Man har også muligheten til å skru av plastbeskyttelsen slik at lampen lyser uhindret, noe som gir enda mer lys om nødvendig. Vi fikk bruk for flere av variantene alt etter hva vi holdt på med. Laveste belysning når vi satt og pratet og litt mer lys dersom vi ville spille et spill. Da vi ikke har batteri i campingvognen fikk vi også bruk for dette når vi fricampet, samt når strømmen plutselig var borte på campingplassen. Et perfekt nattlys dersom man ikke ønsker å ha det helt mørkt om natten. En billig investering som virkelig gir valuta for pengene.

Det finnes så mange varianter. Noen er mer elegante og noen er mer praktiske.

Her er et utvalg av av LED-lamper.

Dersom det ikke allerede er en slik lampe i inventaret i bobilen, campingvognen eller i pakkelisten til teltturen anbefales det på det sterkeste!

Linda,

Campingentusiast