Bjørn-Eivind
daglig campingleder

Jeg har vært en camp’er hele livet. Vi har kjørt milevis langs norske og utenlandske veier med campingvogn på slep, og vet å sette pris på en delvis nomadetilværelse. Gode og mindre gode løsninger er testet. Nå skal de gode løsningene videreformidles til dere, det gleder jeg meg til!

Siri
camping styreleder

Jeg er vokst opp med camping og friluftsliv og stortrives i det fri. Som liten gikk jeg ofte først og ledet de andre noenlunde trygt frem. Nå står nye utfordringer for tur og jeg gleder meg til å lose dere ut på tur slik at dere kan skape gode campingminner.

Linda
Camping entusiast

Jeg er som så godt beskrevet av mine kollegaer campingentusiast. Jeg stortrives i friluft og går gjerne lange turer i fjell og mark. Overnatting i telt, lavvo eller campingvogn er like kjekt, alle med hver sin sjarm. I løpet av de siste årene har jeg fått nyte mer av campinglivet sammen med min familie og møter stadig på nye smarte ting å benytte meg av. Jeg ønsker å dele smarte løsninger med dere og samtidig gi dere nyheter og campingtips og triks gjennom Campingnett.no.

Arjun
Førstegangscamper

Eg regnes som helt «grønn» til campinglivet. Men eg er entusiastisk og jobber energisk for å få campingnett.no sine nettsider bli så god som mulig for alle campere! 
Eg er designer, markedsfører, og batman.