Tørrball Bolaseca Wanadry Top 450gr

kr 99,00

Tørrballen Bolaseca Wanadry er en premium avfukter med sølvioner som aktivt eliminerer dårlig lukt, patentert av Bolaseca. Den er egnet for alle områder der overflødig luftfuktighet er en utfordring. Perfekt for bruk i campingvogn, bobil, båt, hytte, lager, loft, kjeller, bod, garasje, garderobe, bad, soverom, kontor og alle andre rom der fuktighet kan være et problem.

Brukes helt uten batterier eller strøm. Fjerner fuktighet og dårlig lukt uten å måtte tilsette dufter. Wanadry er smart, rask og effektiv, og fungerer bare hvis det er overflødig fuktighet så du ikke kaster bort noe produkt.

Det er mange fordeler med å bruke Bolaseca Wanadry! Du får bedre luftkvalitet, og den forhindrer mugg, midd, sopp, dårlig lukt og korrosjon. Forhindrer overflødig fuktighet og dårlig lukt i opptil tre måneder.

Mange avfuktere er engangsprodukter, mens Bolaseca Wanadry er miljøvennlig siden den er gjenbrukbar. Det eneste du må kjøpe er refill. En tablett á 450gr forhindrer overflødig fuktighet i opptil tre måneder i et rom på 20m2. Wanadry Top har plass til 1x450gr som følger med.

3 pk refill kan kjøpes i tilegg.

NB! Denne tørrballen kommer med en kjemikalieblanding (Kalium Chloride) som kun skal brukes i sin originale plastbeholder og oppbevares i den samme plastbeholderen, i tørre omgivelser, når produktet ikke er i bruk. Kjemikalet må ikke tas ut av beholderen.

Vipps
Produktnummer: 60021CN Kategori:
Bolaseca Wanadry tørrball 450 gram
Tørrball Bolaseca Wanadry Top 450gr
Vipps