Vinn påskeegg fra Campingnett!

Påskekonkurranse på Facebook

Påsken nærmer seg, og vi ønsker å gi et påskeegg til en av våre følgere på Facebook i en liten konkurranse. Påskeegget inneholder litt kos og litt utstyr for tidsfordriv, slik at påsken kan tilbringes slik du vil!

Finn konkurransen vår her:

For å vinne trenger du bare å:

  1. Like siden vår på Facebook
  2. Like og kommentere innlegget med konkurransen
  3. Tagg gjerne en venn som du vil dele påskeegget med, da blir vi glad!

Påskeegget inneholder:

Påsken er gjerne den tiden mange tar ut campingvogn eller bobil for første gang i løpet av sesongen. Vi anbefaler at du gjerne tar deg en sjekk i forhold til hva som ble ødelagt, utslitt eller utrangert i fjor, og eventuelt hva som kan ha skjedd i løpet av vinteren. Det har vært mye snø og kulde i store deler av landet, kan noe ha skjedd? Det er kjedelig å oppdage det på vei ut på tur!

Vi gleder oss til 2018 og alle turene!